Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

andre kunder spørger om

Hvis du bestiller inden kl 12 alle hverdage, sender vi pakken samme dag. Vi sender pakken med GLS. I samarbejde med GLS estimerer vi med dag – dag levering.

FADELESS smykker er fremstillet i 316L rustfrit stål af den højeste kvalitet. Dette materiale er ekstremt slidstærkt. Materialet er afvisende overfor sved, vand, parfume og sol. Alle vores smykker har været gennem en længere produktionsproces, herunder også en polering og PVD behandling. Dit kommende smykke mister ikke farve og glans over tid.

Vi er sikre i vores sortiment, og har i den forbindelse kvalitetsgaranti på alle vores smykker. Det betyder i praksis, at hvis dit smykke mister farve - så sender vi et nyt, kvit og frit. Alle smykker er håndlavet. Smykkerne har været igennem en længere testprocess, denne process har haft til formål at skabe smykker som kan bruges gennem hele livet. Alle vores smykker er designet i Danmark.

Halskæder fra FADELESS kommer i længde 55 cm. Halskæden er 2,4mm tyk, mens vedhænget som medfølger måler 15-25mm i længden og 10-20mm i bredden.

Chains fra Fadeless er 48cm i længden, 3mm tykke hvilket gør, de er perfekte at style med vores halskæder.

Alle armbånd og ringe fra FADELESS er justerbare i størrelsen. Alle armbånd kan justeres mellem 17 - 20 CM.

Halskæder, ringe og armbånd kan bruges til at style alle outfits, uanset om du har dit stilede outfit eller dit afslappende outfit på.

Afhængigt af den pågældende ordre, så har vi mulighed for at annullere en afgivet ordre eller hjælpe med en ændring af leveringsadressen. Kontakt vores live chat eller vores e-mail info@fadeless.dk

Hvis du ønsker at gøre brug af din returret, skal du benytte vores returportal. Forsendelser udenfor vores returportal accepteres ikke.
Find returportalen her.

Vi tilbyder alle kunder gratis ombytning, for at starte en ombytning skal du gøre brug af vores ombytnings portal her.